Leertherapie/Supervisie


Ik ben als leertherapeut en supervisor verbonden aan Positive Touch, opleiding voor Holistisch Massage Therapeut. In deze rol begeleid ik studenten gedurende 2 jaar in hun persoonlijke ontwikkeling tot holistisch massage therapeut.

 

Voor jou als student kan leertherapie een helpend onderdeel van de opleiding zijn. De leertherapie geeft je de kans jezelf te ontwikkelen tot een krachtiger mens, een effectieve student en een kundige holistisch massage therapeut. Het geeft je ook een mooie inkijk in de praktijk van alledag: hoe werkt massage therapie en welke effecten en mogelijkheden zijn er?

 

Jij bepaalt voorafgaand aan het leertraject het thema waaraan je wilt werken. Het kan zijn dat we gedurende twee jaar aan hetzelfde thema werken maar tussentijds kunnen zich natuurlijk nieuwe thema's melden die belangrijk zijn.

 

Wat ik als leertherapeut en als mens toe kan voegen aan jouw begeleidingstraject is een heldere stijl van confronteren en spiegelen. Op een zachte, doortastende wijze nodig ik je uit verder te kijken dan de grenzen die je nu kent waarbij humor niet ontbreekt.

 

De kosten bedragen 75 Euro per sessie.

 

Voor informatie of voor het plannen van een afspraak  kun je mij bellen op nummer 06 234 96 958 of mailen naar simoneschoemaker@gmail.com

 

Supervisie

 

Twee maal per schooljaar vindt er een supervisie plaats. In een 1 op 1 setting werken we aan reflectie, fine-tuning, verdere verdieping van je vaardigheden en de voortgang van je leerproces.

De school wijst een supervisor aan, hierin heb je geen vrije keuze.