Simone Schoemaker


simone schoemaker

 

 

Contact is voor mij een essentieel onderdeel van leven. Contact met andere mensen, contact met mijzelf, contact met de natuur, contact van warme handen op de huid. Contact draagt voor mij bij aan een groot geluksgevoel. De kracht van contact is groot.

 

Contact maken met anderen, verbinding aangaan... voor mij is dat lang niet vanzelfsprekend geweest. Ik leefde graag 'op een eilandje'. Lekker veilig maar ook alleen. Het verlangen om wel verbinding met mensen te kunnen aangaan, ontstond toen ik tijdens een opleidingstraject begeleid werd door een coach die mij leerde om niet alleen in mijn hoofd te zitten maar weer contact te maken met het voelen. Vele gesprekken later, vele oefeningen later en veel levenservaring later begrijp ik dat voelen, jezelf voelen, anderen voelen, de natuur voelen van essentieel belang is om gelukkig te kunnen zijn.

 

Het leven als een dans kunnen zien... mee bewegen op de muziek van het leven en voelen wat de muziek met je doet.

Dat wens ik iedereen toe en het is mijn passie om mensen te helpen het contact met zichzelf en de wereld om zich heen te herstellen zodat de levensenergie weer mag gaan stromen.

 


Ik ben 55 jaar, moeder van 4 prachtige kinderen. Ik heb een economische studie gedaan maar heb mij in het bedrijfsleven nooit gelukkig gevoeld. Al snel heb ik mijn carierre bij een bank achter me gelaten. Ik ben een opleiding gaan volgen om meer inzicht te krijgen in het welzijn van paarden, hun anatomie en hoe wij als mensen zo goed mogelijk met deze dieren kunnen samenwerken. Ik heb lang gewerkt met paarden op een prachtige plek op de Veluwe. 

Inmiddels heb ik verschillende andere opleidingen gevolgd. O.a. het 2-jarig Innerlijk Kind traject van Elckerlieck, opleiding Aroma Therapie, opleiding Bach Bloesem, opleiding Hotstone massage,  de opleiding tot Integraal Holistisch masseur bij Positive Touch en de specialisatie Zwangerschapsmassage bij Instituut Kiom. Inmiddels heb ik de opleiding Medische Basiskennis succesvol afgerond en worden mijn behandelingen vergoed door de meeste verzekeringen.

 

Naast het werken in mijn eigen praktijk ben ik verbonden aan Positive Touch, 2 jarige HBO opleiding voor Holistische Massage Therapeut waar ik als supervisor en leertherapeut studenten mag begeleiden tijdens hun leerweg naar Holistisch Massage Therapeut. Het samenwerken met de studenten geeft mij heel erg veel plezier en energie.